Köpvillkor

Allmänt

För att genomföra ett köp på zimkido.se krävs det att du är över 18 år. Är du under 18 år krävs enligt Föräldrabalken målsmans medgivande. Genom beställning på zimkido.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.


Priser

Alla priser på Zimkido visas i svenska kronor. Priserna är inklusive moms som ligger på 25%. Zimkido använder sig av betalningstjänsten/metoden iZettle där man kan genomföra ett köp med kortbetalning.


Frakt & Leverans

Fri frakt över 299 kr.

Frakt 49kr för köp under 299kr. .

Vi använder oss av PostNord som leveranspartner. Leveranstiden är vanligtvis 1 - 5 arbetsdagar från beställningsdagen, se info på den enskilda produkten. Produkter som måste beställas tar ytterligare någon eller några dagar att leverera.

Paketet levereras alltid till PostNords närmaste utlämningsställe. Så snart paketet har anlänt till ditt utlämningsställe så skickas en SMS avisering till dig som du tillsammans med legitimation behöver vid uthämtning. Du kan även använda ditt kollinummer för att lösa ut din order.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta oss på [email protected] snarast om något känns oklart.

Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni [email protected] med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig! Vid ändringar i order som redan levererats gäller särskilda villkor.

Byte & retur

När man gör ett köp via nätet är det inte alltid att man blir 100% nöjd, och vill lämna tillbaka sin beställning, därför får man självklart göra en retur på din beställning. Det är 14 dagars öppet köp. Varan får inte vara använd och skall skickas tillbaka i sin originalförpackning. Returkostnad står kunden själv för. Om ni har beställt en beställningsvara från butiken är det INTE öppet köp eller retur.

När du skickar tillbaka en retur skickas den till:

Zimkido by Sweden
Hamngatan 22A
185 32 Vaxholm

[email protected]
0761 88 22 29